Sâmbătă, 2019-08-17, 8:10 PM
Bine aţi venit Vizitator
Principală | Înregistrare | Autentificare
Societatea de Senologie Integrata din Romania (SSIR)

Ne face o deosebita placere sa va invitam la Cursul MANOSMED 2014

 

MANOSMED (Asociatia de Mastologie de la Nordul si Sudul Mediteranei - Universitatea Mobila Mediteraneana de Mastologie) organizeaza Cursul de Mastologie (senologie) "Cancer de San Avansat", pe data de 10 -13 septembrie 2014, in Bucuresti, Romania, acesta fiind unul dintre cele 4 cursuri necesare obtinerii Diplomei oficiale de Senologie a Universitatii Montepellier, Franta

Evenimentul este gazduit de catre Academia Romana de Stiinte Medicale si va avea loc in aula mare a Ministerului Culturii, din Bulevardul Unirii 22, București 030833 (harta aici). Fiind un eveniment cu participare internationala, cursul MANSOMED va fi sustinut in limbile engleza si franceza. 

La aceasta manifestare sunt invitate personalitati cu preocupari in abordarea patologiei sanului, precum Prof Chiricuta Ion Christian, Prof. Alexandru Blidaru, Dr. Ioan Stoian, Dr.  Aldea Ciprian, Dr. Dana Stanculeanu, Dr. Eniu Alexandru, Dr. Dediu Renata, Dr. Mircea Dediu, Dr. Dan Corneliu Jinga, Dr. Median Dragos, Dr. Cosmin Boldeanu, Dr. Catalin Nicolae Costovici, Dr. Florin Onisim, etc. 

Se estimeaza un numar de peste 300 participanti din diferite specialitati medicale: oncologie, ginecologie, chirurgie, endocrinologie, radiologie si imagistica sanului, anatompatologie, terapia durereii, etc. Cu aceasta ocazie vor fi organizate expoziţii de medicamente, carti si echipamente medicale, cat si prezentari de produse ale marilor companii farmaceutice.

 

 

Evenimentul este organizat de catre Paloma Tours Events, pe site-ul carora puteti gasi toate informatiile necesare si unde va puteti inscrie onlinemanosmed2014.medical-congresses.ro.

 

Pana la 15.08.2014

Dupa 15.08.2014

Taxa de Participare

100 EUR

150 EUR

 

 

 

 

Pentru orice informatie suplimentara, va rugam sa accesati site-ul manifestarii www.manosmed2014.medical-congresses.ro  sau sa contactati compania organizatoare PPROevents la e-mail: maosmed@pprevents.com

 

Persoane de contact: 

  • Anda Ignat – 0752 168 813 anda.ignat@pproevents.com.
  • Dr. Theodor Badiu  – 0752 168 809; badiu.theodor@pproevents.com.

 

 

Despre MANOSMED

Conceput in anul 2002 ca o "Universitate mobila" in care toti membrii sai, profesori ai Universitatii Montpellier din Franta, au ales in mod voluntar sa impartaseasca cunostiintele dobandite in stiinta Mastologiei, cursul Manosmed, recunoscut pe plan european se doreste a fi un instrument util in mana medicului in lupta impotriva cancerului de san. Echipa multidisciplinara internationala formata din experti de renume atat stiintific cat si curativ, va va indruma in obtinerea Atestatului de Mastologie eliberat de Universitatea Montpellier.

Afla mai multe, aici

 

Va multumim!

Copyright MyCorp © 2019
Creator de site-uri gratuite — uCoz