Sâmbătă, 2019-08-17, 9:09 PM
Bine aţi venit Vizitator
Principală | Înregistrare | Autentificare
Societatea de Senologie Integrata din Romania (SSIR)
Societatea de Senologie Integrata din Romania (SSIR) va invita la Cursul de Mastologie MANOSMED (modulul II) al Universitatii Montpellier din Franta, "Benign Breast Pathology", organizat de catre Elpida Medical Events. Evenimentul va avea loc in perioada 28-30 Noiembrie 2013 in Marrakech, Maroc si va fi transmis live la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti (aula Magnum - aripa M). 


Actualizarea constanta este esentiala in stiinta mastologiei datorita evolutiilor rapide la toate nivelele sale - cercetare, studiu, preventie, diagnostic, tratament, si follow-up. 

Lucrul in echipa si diversitatea de specialitati implicate sunt evidente si esentiale. Prin urmare, aşteptam colegi din toate specialitaţile: medici de familie, chirurgi generalisti, radiologie și diagnostica, internisti, ginecologi, endocrinologi, oncologi si toti cei interesati de stiinta si arta Senologiei!

Echipa multidisciplinara internationala formata din experti renumiti atat stiintific cat si curativ, va va indruma in obtinerea Atestatului de Mastologie eliberat de Universitatea Montpellier din Franta. Fiecare ciclu al Cursului de Mastologie cuprinde 4 module. Pentru obţinerea diplomei finale DIU MANOSMED este necesară participarea la toate modulele cursului.

Suntem convinsi ca nu ar trebui sa pierdeţi acest curs, printre motivele foarte importante care sustin acest lucru fiind:

• Tema: notiunile stiintifice de baza care faciliteaza ințelegerea Mastologiei si modalitatile de "manageriere” a cancerului si a intregii patologii a sanului – care va vor inarma cu cunostiintele necesare si instrumentele pentru o practica eficienta, plina de satisfactii. Subiectele cuprinse în tematica celor 4 module vor acoperi in mod progresiv si adecvat modul de legare al suportului stiintific cu aplicabilitatea sa in practica.

• Noul tip de concept: prezentari mai detaliate, mai apropiate de tipul de prelegere academica, cu intrebari si raspunsuri interactive integrate. 

• Patologia mamara din perspectiva pacientilor

• Notiunile de baza ale psihologiei pacientelor 

• Work-shop-uri interactive

• Masa rotunda finala, rezumativa cu evidentierea de guidelines/ protocoale / consensuri dar şi a importantei personalizarii tratamentului. 

• Echipa multidisciplinara internationala formata din experti de renume atat stiintific cat si curativ.  

Suntem convinsi ca va veti bucura de o experienta unica, din punct de vedere stiintific, medical si personal. 


Inregistrările la cursul MANOSMED- Benign Breast Pathology din Bucuresti se fac online pe site-ul organizatorilor, Elpida Medical Events (www.elpidaevents.ro), pentru informații mai detaliate ne puteți contacta la adresa contact@elpidaevents.ro sau la tel: 021 2222 875, 021 2222 466,  078 6047 023.


Formular inscriere, program, harta, s.a. > click aici


Preturi:

> Medici Specialisti: 150 euro
> Medici de familie: 110 euro
> Rezidenti: 60 euro
> Studenti: gratuit


Contact:

Elpida Medical SRL
Tel/Fax: 0040/ 21 2222 875
0040/ 21 2222 466
E-mail: contact@elpidaevents.ro
Str. Bulevardul Aviatorilor, n.49, ap.1, sector 1,
00811854, Bucharest, RomaniaDevino membru SSIR

Taxa de membru este de 50 RON/an. Aceasta se poate achita in contul:

Asociatia Societatea de Senologie Integrata din Romania
RO79BTRLRONCRT0211815001
Banca Transilvania, agentia Rosetti
CUI: 30902293

Pentru a va inscrie, va rugam sa trimiteti AICI solicitarea de inscriere impreuna cu datele personale (nume, prenume, specialitate, loc de munca), precum si dovada platii taxei de membru.


Va multumim pentru timpul acordat!

Copyright MyCorp © 2019
Creator de site-uri gratuite — uCoz